http://www.spotfactoring.nl/disclaimer
 
 

Wanneer geldt de disclaimer?

De disclaimer geldt als u de website www.SpotFactoring.nl bezoekt.

Van wie is de website?

SpotFactoring is eigenaar van de website.

SpotFactoring Finance B.V.
Wisselweg 33
1314 CB  ALMERE

SpotFactoring is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi, Eem- en Flevoland onder nummer 59035196
Het BTW-nummer van SpotFactoring Finance is: NL8532.89.530B01.

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

Geen advies

Op de website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke situatie is geschreven. We geven u op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt. Als u wel persoonlijk advies wilt, dan helpen wij u graag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bereikbaarheid website

We zorgen ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Fouten op de website

We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is . Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Auteursrechten

Alle informatie op de website is van SpotFactoring. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo's. U mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privéweblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.SpotFactoring.nl. U mag de teksten van de website niet veranderen. U moet eerst toestemming aan SpotFactoring vragen als u de informatie op de website wilt gebruiken voor commerciële doeleinden.

Websites van anderen

Soms verwijzen wij naar een andere website , bijvoorbeeld via een hyperlink. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden niet voor websites van anderen.

Nederland

De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.

Wijzigingen

We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen.

Disclaimer | Website door CM Specialist